Ako usporiadať chladiacu miestnosť

Chladiace miestnosti sú nevyhnutné pre reštaurácie a prevádzky s potravinami. Zaisťujú konzerváciu potravín, ale inak je potrebné veľa energie na udržanie chodu chladiarenského skladu. Chladiarenský obchod je pre veľa firiem hlavný biznis. Najmä stravovacie spoločnosti.

Dôležitosť dobrého rozloženia v chladiarenskom obchode

V prvom rade úrady stanovujú niekoľko požiadaviek na usporiadanie chladiarenského skladu. Napríklad musia byť všetky výrobky označené dátumom. V úspešnej stravovacej spoločnosti často prebieha k zámene veľkého počtu zamestnancov a plánovanie času je veľmi presné. Preto je dôležité, aby chladná miestnosť (a mraznička) bola dobre usporiadaná, aby bola čo najvyššia účinnosť. Tu je dôležité, aby ste vedeli, čo a kedy sa objednáva. Na základe toho môžete usporiadať chladiarenský obchod. Výrobky, ktoré sa zriedka používajú, sa dajú použiť viac do zadnej časti chladiarenského skladu, zatiaľ čo výrobky, ktoré sa často používajú, sa nachádzajú v prednej časti. Skúste tiež rozlišovať medzi rôznymi typmi výrobkov. Vďaka tomu zamestnanci môžu tak dlho hľadať svoje výrobky. Zabezpečiť ľahkú štandardnú distribúciu je ťažké, pretože každá spoločnosť vyzerá inak. Napriek tomu vám môžeme dať niekoľko tipov:

Výrobky na obed umiestnené naľavo od vchodu a výrobky na večer napravo;

Mäsové výrobky položené na spodný kôš, ryby na stredný kôš a vegetariánske výrobky na horný kôš;

Atď.

Ak taký systém nainštalujete v chladiarenskom sklade, ľahko sa vám zorientuje. Teraz je, že chladiareň je využívaná týmto. Dvere budú tiež otvorené kratšiu dobu, čo znamená, že sa stratí menej energie.

Regál v chladiarenskom obchode

Ak sa chystáte kúpiť chladiarenský obchod, je dôležité urobiť do úvahy usporiadanie chladiarenského skladu. Môžeme vám tiež nainštalovať regulátory do chladiarenského skladu, na ktoré môžete založiť usporiadanie chladiarenského skladu.